Aankomend weekend is het weer zover! Tijd voor alle trollen, heksen, elven, maar ook fantasie liefhebbende mensen te verzamelen in Arcen. Ook dit jaar worden bezoekers van Elfia Arcen getrakteerd op wonderlijke spektakels in deze 22e editie.

Wat kan je verwachten dit jaar?
De gezusters Alice & Kate hebben hun gevaarte op wielen tevoorschijn gehaald om voor iedereen met veel bombarie popcorn en suikerspinnen te maken. Er is een UV blacklight Body Paint show, de Belgische formatie Oersprong haalt alles uit de kast om indruk op de bezoekers te maken met hun vier meter hoge oervogel. Al dansend met toortsen en vuurzwaarden bewegen zij zich met de vogel dwars door het publiek. Kinderen kunnen aan de slag met een live action roleplay gebasseerd op de oorlog rond 1900. En voor liefhebbers van het Amerikaanse Wilde en Westen is er een Cowboys en Zombies show te bewonderen.

Laten we dansen!
Uiteraard is er op Elfia ook voldoende muziek om op te dansen. De Duitse formatie Drachenflug zorgt ervoor dat je met hun unieke stijl door bizarre droomwerelden zweeft. Hun verhalen vertellen over avonturen met hun luchtschip door de ruimte, de tijd en ether. De populairste folkgroep in Nederland Rapalje zal ook dit jaar aanwezig zijn, dit staat garant voor gezellige en spontane danspartijen. Helemaal uit Finland is Greenrose faire aanwezig om met speciale instrumenten zoals de gaelic bodhran je mee te nemen op een celtic en nordic folkrock reis.

Voor meer informatie bezoek de website van Elfia en wil je een impressie van wat je kan verwachten lees dan ons verslag van vorig jaar via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.