Nog een paar weken en Gamescom 2015 barst los (en barst uit zijn voegen, want het is voor het grootste deel uitverkocht!). E3 is niet zo heel lang geleden, maar uitgevers zullen vast wel wat aankondigingen hebben bewaard voor dit steeds groter wordende game-evenement in Europa. De Female Asking Questions vraagt zich af: Wat hoop jij dat er wordt aangekondigd op Gamescom?

Artikel_FAQ_Sam
Ik hoop vooral dat ik veel mag gaan spelen tijdens Gamescom waar ik dit jaar voor het eerst heen kan en mag gaan! Verder hoop ik op meer Hololens games wil ik een lijstje zien met alle Xbox 360 games die ik kan gaan spelen op mijn Xbox One. Ik ga zeker een bezoekje aan Blizzard brengen uiteraard. Verder ga ik vooral genieten van al het moois wat er vast en zeker aangekondigd gaat worden.

Artikel_FAQ_Maike

Aangezien er niet een specifiek game is waar ik op dit moment op zit te wachten, laat ik me gewoon verrassen door wat er wordt aangekondigd op Gamescom.

Artikel_FAQ_Heather

Ik gooi het weer op een nieuwe L.A. Noire. Haha. Wat heb ik toch van die game genoten.

Artikel_FAQ_Mirjam

Ik hoop dat Nintendo een prijsverlaging aankondigt voor de Wii U.

Artikel_FAQ_Laura

 

Er zijn zoveel dingen waar ik heel blij van zou worden, maar nog steeds staat bij mij met stip op een gedeelde eerste plek: LocoRoco en PaRappa the Rapper. Als van die games toch eens een nieuw deel zou komen… Ze zijn schattig, makkelijk op te pakken en allebei heel aanstekelijk. Ik pak straks graag mijn stoffige PS Vita weer op om van die games te genieten. Het enige dat Sony nog hoeft te doen, is ze even aankondigen op Gamescom, maar dat is een klein detail toch?

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.