Vanaf 21 juli kun je in Batman: Arkham Knight gaan genieten van de Batgirl add-on. Ben je in het bezit van een Season Pass? Dan kun je al op 14 juli aan de slag.

img_Batgirl_Faceoff

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen vandaag de trailer voor de eerste story driven add-on voor Batman: Arkham Knight – Batgirl: A Matter of Family. Batgirl: A Matter of Family vindt plaats voor het verhaal van Batman: Arkham Asylum en spelers nemen voor het eerst in de Batman: Arkham franchise de rol van Batgirl aan. De add-on kan ook los gekocht worden op 21 juli voor € 6,99 via PlayStation Network en Xbox LIVE.

Als The Joker Commissioner Gordon ontvoert en hem gevangen houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin vechten om hem te redden en ondertussen proberen te voorkomen dat ze slachtoffer worden van het sinistere plan van The Joker. Batgirl, getraind door Batman, combineert vechten met ongeëvenaarde hack-vaardigheden om vijanden te verslaan, objecten te beheersen en puzzels op te lossen.

Sam nam eerder Batman: Arkham Knight onder handen, haar review kun je hier lezen.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.