De nieuwe game die Guerrilla Games aan het ontwikkelen is na de Killzone reeks lijkt mij erg veelbelovend en is meteen bovenaan mijn verlanglijst geplaatst. Horizon Zero Dawn wordt een actie-rpg die zich afspeelt in een tijdperk nadat de steden en technologie zoals wij die kennen niet meer bestaan. De stammen in deze wereld zijn meer primitiever en als de vrouwelijke jager Aloy zal jij je in deze wereld begeven. Het sluipen en aanvallen van de mechanische dieren in het spel zien er spectaculair uit zoals te zien in deze trailer:

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.