De vierde dag vna de 26 day challenge staat niet geheel verbazingwekkend in het teken van de D’s! Niet zozeer de dubbele D’s, viezerikje, maar de D van.. Deuce bijvoorbeeld!

Princess Daphne
Princess Daphne van Dragon’s Lair. Dochter van King Æthelred. Net een Disney prinses, awesome dus. (Heather)
[center][/center]

Diana
League of Legends Champion met een onwijse mooie splash art. (Celine)
[center][/center]

Deuce
Deuce is een karakter in Final Fantasy Type-0. Met haar dwarsfluit speelt ze gevaarlijke betoveringen waarmee ze de vijanden verslaat. Ik vind het er zo leuk en vrolijk uit zien! (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Deuce[/center]

Dido
Dido uit Civilization 5 is de Koningin van Carthage, niet bang om de oorlog te verklaren met andere leiders en niet altijd te vertrouwen. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female04_dido_sandra.jpg[/img][/center]

Prinses Daisy
Prinses Daisy uit de Mario series. Aangezien ik ben opgegroeid met Mario games moest ik toch wel Prinses Daisy kiezen. (Maike)

Daisy, de prinses van Sarasaland, tegenwoordig fanatiek aanhanger in onze Mushroom Kingdoms is de prinses die ik graag bij Luigi zou zien. Ze is een tomboy en zoals haar naam doet vermoeden is ze dol op bloemetjes. (Patricia)

[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Daisy1.png[/img][/center]

Didi
Didi, Het gaat hier natuurlijk puur om het feit dat ze dezelfde naam draagt als mij. Contrast is de game waar ze in voor komt en deze is nog leuk ook. (Didi)
[center][/center]

Dee Vasquez
Dee Vasquez komt uit de Phoenix Wright: Ace Attorney-reeks en was zelfs een van de eerste slechteriken in de gameserie. Het leuke is dat de games nog steeds heel actueel zijn, want ze zijn onder andere op de iPad speelbaar. Dee is vooral bekend vanwege de D van decollete, maar gelukkig blijkt ze in-game al gauw meer in haar mars te hebben dan dat.

[center]IMG_26Days_Dee[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.