Assassin’s Creed Syndicate krijgt een aantal mooie boeken en collectibles. Assassin’s Creed Syndicateis een epische singleplayer-ervaring in Londen tijdens de Industriële Revolutie, een tijdperk dat het leven van miljoenen mensen veranderde.

– The Art of Assassin’s Creed Syndicate, het officiële art book
– The Art of Assassin’s Creed Syndicate, Paul Davies, Titan, 27/10/2015,
– Hardback 301mm x 228mm, Kleurillustraties van 192pp

Londen komt in dit art book tot leven dankzij de diepte en de aandacht voor detail. Deze uitgave bevat honderden nooit vertoonde concept arts met ondere andere schetsen, afgewerkte schilderijen, 3D-renders en textuurstudies. Dit alles is voorzien van commentaar van artiesten en ontwikkelaars.

Een van de hoogtepunten van het boek is London Boroughs. Dit zijn de verschillende wijken en districten binnen de stad London. Deze gebieden zijn in de game tot in het kleinste detail ontwikkeld. De ontwikkelaars bleven trouw aan het historische verleden van de omgeving waardoor ze deze locatie en zijn bewoners een eigen visuele identiteit konden geven. Verder bevat het art book nog de complexe renders van gebouwen die hoog boven de sloppenwijken uittorenen en de iconische handelsroutes waar Jacob Frye, de nieuwe Assassin, met zijn bende om vecht om de controle over de straten van Londen over te nemen.

Er is ook een speciale slipcase editie met exclusieve Assassin’s Creed Syndicate concept art gesigneerd door de artiesten. Deze editie heeft een gelimiteerde oplage van 500 exemplaren.

Assassin’s Creed Underworld

Assassin’s Creed: Underworld is de achtste aangrijpende roman van Oliver Bowden. Het verhaal speelt zich af in het Assassin’s Creed universum. Deze roman wordt uitgegeven door Penguin Random Houseon. De Europese release wordt nog aangekondigd.

Het verhaal

Het is 1862 en Londen is in de ban van de Industriële Revolutie. ’s Werelds eerste ondergrondse treinverbinding wordt aangelegd, maar tijdens het graven vindt men een lijk. Deze vondst betekent de start van een nieuw hoofdstuk in de eeuwenlange strijd tussen de Assassins en de Tempeliers. Een Assassin met veel duistere geheimen gaat diep undercover en is op missie om de Tempeliers eens en voor altijd uit de hoofdstad te verdrijven. Het Broederschap zal hem leren kennen als Henry Green, mentor van Jacob en Evie Frye. Op dit moment is hij nog ‘The Ghost’.

Collectibles

Twee van Jacob’s iconische wapens zijn in oktober 2015 verkrijgbaar. Het eerste wapen is een levensechte replica van de legendarische Assassin handschoen met hidden blade. De hidden blade werkt echt en is afgewerkt met rope launcher en dart gun.

img_AssassinsCreed_Syndicate_blade1img_AssassinsCreed_Syndicate_blade2img_AssassinsCreed_Syndicate_collect

Het tweede wapen is een realistische replica van de cane sword, het nieuwste wapen van de Assassins, en bestaat uit een gedetailleerd zwaard met een uitschuifbaar mes.

img_AssassinsCreed_Syndicate_Packshot2 img_AssassinsCreed_Syndicate3 img_AssassinsCreed_Syndicate6

Tot slot kondigt UbiCollectibles twee hele gedetailleerde Assassin’s Creed figurines aan die in oktober 2015 verkrijgbaar zullen zijn. De Jacob Frye figurine toont de opstandige broer in een intimiderende pose in de straten van London, gewapend met zijn zeer gedetailleerde gauntlet en cane sword. De Evie Frye figurine toont de moedige en dappere zus van Jacob Frye. Iedere figurine komt met een specialie lithografie. Gecombineerd vormen deze twee zeer gedetailleerde figurines “The Wise and Wild Twins” diorama.

img_AssassinsCreed_Syndicate2 img_AssassinsCreed_Syndicate5AssassinsCreed_Syndicate4

Deze twee collectibles zijn gelimiteerd en kunnen gepre-orderd worden via de Uplay shop.

 

img_AssassinsCreed_Syndicatespecs1 img_AssassinsCreed_Syndicatespecs2 img_AssassinsCreed_Syndicatespecs3 img_AssassinsCreed_Syndicatespecs4

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.