Maak kennis met de Star Wars Battlefront AT-ST Walker in de nieuwste screenshot waar hij lekker in zijn natuurlijke habitat rondloopt – de bossen van Endor.

All Terrain Scout Transports zijn onder andere beschikbaar voor spelers om in de game mee rond te rijden/lopen. Star Wars Battlefront komt naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Verwacht word dat er meer informatie over de game komt op de E3 van dit jaar.

img_StarWarsBattlefront1

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.