Life is Strange is, net als The Walking Dead games, een game opgedeeld in verschillende episodes. Deze maand kunnen spelers weer verder spelen want episode 3 verschijnt op 19 mei.

Episode 3 heeft de naam ‘Chaos Theory’. In dit volgende deel van Life is Strange onderzoeken Max en Chloe de verdwijning van Rachel Amber. Ze komen terecht bij Blackwell Academy, waar ze ‘s nachts inbreken om op zoek te gaan naar antwoorden. Geheimen worden onthuld en Max vindt een andere toepassing voor haar kracht. Uiteraard worden je keuzes uit episode 1 en 2 meegenomen naar episode 3.

In de nieuwe screenshot zie je hoe Max en Chloe proberen in te breken bij het kantoor van rector Wells. Wat zouden ze zoeken? Wat zullen ze vinden?

img_LifeIsStrangeEp3 img_LifeIsStrangeEp32

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.