Dirtybit heeft hun mobile game Fun Run 2 gratis beschikbaar gemaakt op de Windows Phone.

De laatste tijd zit ik er weer aan te denken om toch weer een Windows Phone te nemen zeker met de komst van Windows 10 straks. Dus ik word iedere keer weer blij als ik berichten lees over leuke games en apps die op de Windows Phone verschijnen. Fun Run 2 heeft onlangs een grote update gehad waardoor deze nog meer verbeteringen heeft en nieuwe toepassingen zoals speler liga.

“Launching on as many mobile platforms as possible has always been our intention,” aldus Erlend Børslid Haugsdal, CEO en Co-­Founder van Dirtybit. “We wanted to give players as many options as we could while having the choice to play on their favorite mobile device. We look forward to having the Windows Phone community join our awesome player base of Fun Runners from all over the world.”

Fun Run 2 is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store, Google Play en Windows Phone Store. Bekijk hieronder de trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.