Vanaf vandaag wordt de Xbox One Digital TV Tuner ondersteund voor Xbox One leden die meedoen aan het Preview programma in elf Europese landen, waaronder Nederland. De Xbox One Digital TV Tuner zal later dit jaar in deze elf landen verkrijgbaar zijn in retail.

Met de Xbox One Digital TV Tuner kan je gebruik maken van live tv-toepassingen op je Xbox One, die eerst alleen beschikbaar waren voor huishoudens via aparte set-top-boxes via HDMI en OneGuide. Bekijk Free-to-Air tv op je Xbox one met de ondersteunende TV Tuner en antenne uit jouw regio zonder je tv-input te veranderen, volledige integratie dus.

Gebruik OneGuide als tv gids met een overzicht van jouw favoriete programma’s op je volledige scherm en een MiniGuide om even snel door de tv-gids te bladeren.

Dankzij de Snap-modus kun je op je hoofdscherm gamen en tegelijkertijd de rechterkant van je scherm gebruiken om tv te kijken, te Skypen of andere toepassingen.

Even wat lekkers uit de keuken halen dan kun je het programma op pauze zetten voor maximaal dertig minuten, voldoende tijd dus om een hapje en drankje te pakken tussendoor.

Kortom met de Xbox One Digital TV Tuner en Free-to-Air tv ondersteuning worden de mogelijkheden van de Xbox One nog completer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.