Een feestje zo op zijn tijd is helemaal niet zo verkeerd. Maar wat als ze dat eindeloze, irritante, deuntje blijven draaien? Dan krijg je haast wel zin om in ieder geval die DJ een toontje lager te laten draaien! Ik dook voor jullie in het feestje van Tinybuild studio, Party Hard.

In Party Hard speel je een soort Michael Myers die net zo bloedig feestende tieners om het leven brengt. Niet iedereen is namelijk gecharmeerd van rondlopende Lady Gaga’s of rondwandelende Clowns.

img_partyhard_03

Het hele feestje ziet eruit als een feestje in het HABBO hotel (ken je het nog)? Dit kun je ofwel slecht vinden, of grappig. Persoonlijk vind ik het wel leuk en een gedurfde stap. De gepixelde, niet speelbare karakters, zijn herkenbaar door duidelijke outfits zoals bijvoorbeeld de butler outfit of een gangster outfit met ketting.

Tijdens het feestje is er een DJ die steeds hetzelfde jaren 80 deuntje afspeelt. Net als een echte DJ weigert hij resoluut ieder verzoekje af en gaat lekker door met zijn eigen beat. Ik zou hem ter plekke wel neer kunnen steken. Toch is het niet zo verstandig om meteen de DJ neer te halen en zal je om niet gepakt te worden, wat slimmer je slachtoffers moeten neersteken.

img_partyhard_01

Het is de bedoeling dat je rustig afwacht, goed kijkt en je slachtoffers probeert te isoleren. Als het je lukt om iemand neer te steken bij een dronken feestganger is het dubbel feest. De dronken feestganger wordt aangewezen als dader en ook meegenomen door de politie. Zo haal je een voor een de irritante feestgangers neer totdat het weer heerlijk rustig is en je zelf kan genieten van je eigen muziek.

img_partyhard_02

De game reageerde bij mij nog niet op alle acties die er mogelijk waren, wat ik erg jammer vond. Maargoed, ik speelde dan ook nog de beta dus dit gaat echt nog wel opgelost worden. In de game had ik eigenlijk ook voldoende spanning en plezier met het stiekem neersteken van de feestgangers. Dat valt nog niet mee en geduld is daarbij zeker een schone zaak. Persoonlijk denk ik dat Party Hard een leuke game is voor even tussendoor en toegegeven het ziet er grappig uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.