Om de 30ste verjaardag te vieren van Super Mario Bros komt de game Mario Maker in september uit voor de Wii U. Mario Maker is een leuke level building game waarbij je oude levels uit de Super Mario Bros serie kan bouwen en delen met andere Mario Maker spelers. Wees creatief en origineel en wie weet wil iedereen jouw levels hebben!

Mario Kart 8 krijgt ook een leuke nieuwe DLC pakket met Animal Crossing Circuits. Zoals je van Animal Crossing gewend bent veranderen de Circuits van Animal Crossing ook van seizoen, lente, zomer, herfst en winter. Bekijk hieronder de nieuwe beelden. De DLC is vanaf 23 april verkrijgbaar voor 8 euro. Daarnaast krijgt Mario Kart 8 ook de mogelijkheid om alle racen met 200cc te rijden dankzij de gratis software update.

Wil je de Nintendo Direct graag zelf nog terug kijken en nog meer ontdekken dan kan dat via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.