The Alchemist and Oh No Present: Welcome to Los Santos, is een soundtrack die exclusief te horen zal zijn in de PC-versie van Grand Theft Auto V.

De muziek is geïnspireerd op de originele soundtrack van Grand Theft Auto V en is samengesteld door The Alchemist en Oh No in samenwerking met Woody Jackson en Tangerine Dream. De muziek zal eerst te horen zijn in de PC-versie van de game vanaf 14 april, maar zal daarna ook als album (download, CD & vinyl) verschijnen op 21 april. Je kunt de muziek in game vinden op het radiostation ‘The Lab’.

Ivan Pavlovich, Director of Music bij Rockstar Games:

“The Alchemist en Oh No hadden al een geweldige bijdrage geleverd aan de score van Grand Theft Auto V en hebben nu zelfs nog een stap extra gezet met dit album. Dankzij hun ongelooflijke productie en enkele inspirerende samenwerkingen hebben ze een album gemaakt dat de sfeer van Los Santos combineert met het eclecticisme van een GTA soundtrack.”

img_LosSantos_CD

 

Op het album zijn tal van gastbijdragen te horen van artiesten uit uiteenlopende muzikale hoeken. Samen met onder andere Earl Sweatshirt, Little Dragon, Phantogram, Freddie Gibbs, Killer Mike, Tunde Adebimpe en Samuel T. Herring (van Future Islands) hebben The Alchemist en Oh No een muzikale reis samengesteld die langs ieder hoekje in de wereld van Grand Theft Auto V leidt.

De eerste single van dit album die gereleased zal worden, is ‘Play it Cool’ door Gangrene (The Alchemist en Oh No) in samenwerking met Samuel T. Herring (Future Islands) en Earl Sweatshirt.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.