Je kunt nu de eerste aflevering van een serie van developer diaries over Sébastien Loeb Rally EVO gaan bekijken. Sébastien Loeb Rally EVO zal in de herfst van dit jaar voor de Xbox One en PlayStation 4 verschijnen.

De eerste developer diary is geheel gewijd aan het Design van Sébastien Loeb Rally Evo. In de Developer Diary praat Dino Lanaro, de tv-presentator, met Alex Zucca, Milestone’s Lead Game Designer, over hoe Milestone’s nieuwe game tot stand is gekomen, hoe de verschillende tracks zijn ontworpen en gebouwd, welke auto’s er in het spel zitten, en de physics die er worden gebruikt.

Dit is de eerste van een 3-delige serie van de developer diaries. In de loop van de volgende weken zal er een Developer Diary uitgebracht worden met Sergio Rocco, Lead Artist, die ingaat op de artistieke aspecten van het spel, en met Mattia De Nadai, Lead Programmer, die enkele programmering geheimen met ons deelt.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.