Do you wanna build a snowman? Fans vroegen erom – en fans krijgen hem vandaag dan ook. Onze ijsbaanglijder Bobby is nu als speelbaar karakter verkrijgbaar in Marvel Heroes.

Bobby zijn krachten bestaan uit onder andere Ice Beam, Ice Sled en Wave of Icicles tot jawel… Het bouwen van een sneeuwpop. Hij heeft een ice blade, kan ijsbeelden laten ontploffen en kan veradelijke ijsvlaktes maken om zijn vijanden overheen te laten glibberen. Hij kan ook nog Ice Golems en minivarianten van hemzelf oproepen om met hem mee te vechten.

Je kunt het Iceman Hero Pack nu hier kopen voor €13.99.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.