Altijd al een bank willen beroven, maar niet in een gevangenis weg willen rotten? Vanaf morgen kun je de GTA Online DLC Heists gaan spelen. De DLC brengt een compleet nieuwe 4 player coöperatieve gameplay ervaring met zich mee.

Spelers krijgen nu de kans om als team, een reeks aan multi-part overvallen en missies kris kras door Los Santos en Blaine County te doorstaan. Hieronder de video.

En voor de mensen die de korte Heists trailer gemist hebben:

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.