Je komt soms de gekste dingen tegen op het wereldwijde we. Zo stuitte ik op een item dat er in de Filipijnen een soapserie zal worden uitgezonden voor de tieners met de titel: “I’m in love with a DotA player”. DotA, voluit geschreven als Defense of the Ancients is in Azië erg populair.

De serie is onlangs van start gegaan in de Filipijnen en heeft een romantische twist, wat houden wij vrouwen daar toch van! Al eerder werd er een boek uitgebracht, geschreven door blue_maiden, en deze is dus nu naar de tv gekomen, wie weet krijgen we er ooit iets van mee.

img_inlovewith_dotaplayer_add
Bron foto

Het blijkt dat veel meiden in Azië er toch wel tegen aanlopen dat hun vriendje zo druk is met het spelen van onder andere DotA. In het verhaal in het boek is het zo dat er een jongedame is die het frustrerend vindt dat de jongens zo verslaafd zijn aan DotA maar dat ze dus niet verwacht dat je ook van ze kan gaan houden. Zo krijg je een DotA speler die dus de beste is op de school campus en hoe zij dan verliefd op hem zal worden kan je zien in de afleveringen.

In de serie worden de hoofdrollen vertolkt door Mark Neumann en Shaira Mae die ware tieneridolen zijn. Of we er ooit iets van meekrijgen blijft maar de vraag, tot die tijd heb ik een Youtube filmpje voor je die vanaf een tv is opgenomen.

http://youtu.be/aLucaB0HeKw

Bron: Gameranx

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.