Nintendo en Netflix zijn een samenwerking aangegaan om een Zelda-serie naar je kijkbuis te brengen via Netflix. De serie zal geen animatieserie worden, tenminste, zo gaan de geruchten.

De productie is nog niet van start gegaan, er wordt onder andere nog een schrijver gezocht voor het script. Wel is al bekend gemaakt dat Link waarschijnlijk Zelda en Hyrule zal moeten gaan redden. De sfeer wordt omschreven als Game of Thrones voor het hele gezin. Zowel Netflix als Nintendo willen niet op de geruchten reageren.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.