The Evil Within: The Assignment zal vanaf 10 maart beschikbaar voor de Xbox One, Xbox 360 en PC. De PlayStation 3 en 4-versies volgen op 11 maart 2015. Hieronder de trailer met een eerste blik op de DLC voor The Evil Within.

Het verhaalgedreven The Assignment, de eerste in een tweedelige DLC-reeks, wordt deze lente nog opgevolgd door The Evil Within: The Consequence.

In The Evil Within: The Assignment en The Evil Within: The Consequence kruipen spelers in de huid van detective Juli Kidman, Sebastian Castellanos’ mysterieuze partner, in een verhaal waarin heel wat vragen die zich in The Evil Within kwamen opdringen, lijken te worden beantwoord. Onderweg zal ze nieuwe soorten vijanden tegen het lijf lopen, mysteries onthullen en talrijke angsten doorstaan. The Assignment en The Consequence geven fans van The Evil Within de kans detective Kidmans geheime motieven te ontdekken en uit te dokteren wat haar relatie is met Mobius, de geheimzinnige groep die achter de gebeurtenissen in The Evil Within zit.

Zowel The Assignment als The Consequence zijn onderdeel van The Evil Withins Season Pass die € 19,99 kost. Deze is beschikbaar op PSN, Xbox Live en PC en bevat drie add-ons voor de game, inclusief het nog te verschijnen The Evil Within: The Executioner. The Assignment is ook apart verkrijgbaar en kost € 9,99.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.