Het nieuwe seizoen van SMITE is een feit en Bellona is de eerste nieuwe Godin die geïntroduceerd wordt. Bellona is Godin van de Oorlog en deze Romeinse Godin en haar krachten en wapens zijn nu te zien in de trailer hieronder.

Bellona kan wisselen tussen verschillende wapens. Bludgeon is een van haar aanvallen, waarbij ze onder andere een hamer summoned en deze ronddraait om zo elke vijand die om haar heen staat te raken. Daarna zal ze naar voren sprinten om een overhead aanval te doen.

Bellona heeft ook de aanval “Eagle’s Rally”, hiermee kan ze het tij van het gevecht nog keren. Ze zal een Romeinse flag in de grond planten, waardoor zowel Bellona als haar team (binnen de cirkel) veertien seconden lang beschermd worden en hun fysieke krachten toenoemen. Daarnaast zullen alle vijanden die onder de flag staan wanneer hij geplant wordt gestunned worden en damage krijgen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.