Men neme een balletje, die je in een andere kleur kan veranderen, wat blokken, je kleed het een beetje aan en hop je hebt een nieuwe game genaamd Hazumi. Dat dit ‘geinige’ spelletje ook nog gigantisch kan frustreren verwacht je niet, ik niet in elk geval.

img_hazumi05 img_hazumi04

Zo soepel als de eerste levels gaan hoe sneller Hazumi het bloed onder mijn nagels vandaan weet te halen omdat het gewoon te moeilijk is. Nou ja, ik vind het gewoon een pittig spelletje. Hazumi is een game die dus bestaat uit een balletje, die je bestuurt, waarmee je gekleurde ‘kristallen’ blokken weg moet spelen. Zie je groene blokken, dan moet je zorgen dat jouw balletje ook groen van kleur is en hetzelfde gaat op voor roze, rood en blauw.

img_hazumi03 img_hazumi02

Zo heb je ruim 100 levels waar je dit moet doen, maar het gaat steeds pittiger worden waardoor het dus lekker uitdagend kan zijn. Het is namelijk niet zo dat je alleen blokjes weg moet spelen, je krijgt ook te maken met obstakels die ik erg lastig vond om langs te komen. Hierdoor is voor mij de fun snel uit de game. Als je een echte puzzelfanaat bent die van een klein beetje strategisch denken houdt dan is dit toch echt wel een game voor jou!

Speel dus de levels en behaal zoveel mogelijk sterren om meer levels vrij te spelen! Deze game is ook nog eens de moeite waard om aan te schaffen voor $3,99 in de Nintendo eShop.

Patricia’s score:

img_hazumi_box

Gameplay: 7/10
Fun: 6/10
Levensduur: 6/10
Graphics: 6/10
Originaliteit: 5/10

Totaalscore volgens reviewer: 6

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.