De Forza Horizon 2 –  Top Gear Car Pack is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Xbox One. Bekijk hieronder welke geweldige auto’s er in deze Car Pack zitten.

Met de Top Gear Car Pack zit er voor iedere autofan wel een mooie wagen in om mee te kunnen rond rijden in de wereld van Forza Horizon 2. Ga je voor sportief en snelheid of voor een klassieker?

Wil je sportief rondrijden dan is de Lexus sport coupe helemaal jouw wagen. De 2015 Lexus RC F beloofd je een goede wegligging met een heerlijke grommende motor wanneer je de wagen naar zijn limieten pusht. Het frontje en kontje zijn ook best vol om te zien.

img_ForzaHorizon2_CarPack2

Ga je voor luxe en snelheid dan is de supercar Jaguar XJ220 uit 1993, helemaal een mooie toevoeging.  Dit model is gebouwd om als snelste auto van de wereld over de openbare weg te kunnen scheuren.

img_ForzaHorizon2_CarPack3

Hou je ervan om met je auto – vroem vroem – te doen? Dan is de BMW M235i uit 2014 jouw wagen. Met maar liefst 300 paardenkracht ben je verzekerd van een krachtige wagen die ook nog eens lekker klinkt.

img_ForzaHorizon2_CarPack4

Ben je net als ik ook dol erop om af en toe off-road te gaan, bedoeld en onbedoeld? Dan is de Lamborghini LM002 uit 1986, ook bekend als de “Rambo Lambo”, een wagen die je moet hebben. Sterren als Sylvester Stalone, Mike Tyson en zelfs Tina Turner hebben in dit model rond gereden. Dus tijd om van de bergen af te sjezen, in je off-road Lamborghini.

img_ForzaHorizon2_CarPack5

Voor diegene die nieuwsgierig is hoe een mid-life crisis auto rijdt is er de Ferrari 458 Speciale uit 2015. Deze wagen heeft een enorme snelheid en trekt heerlijk pittig op en met zijn lichte gewicht stuurt hij heerlijk snel.

img_ForzaHorizon2_CarPack1

Dan nu nog een cadeautje voor de liefhebbers van de klassiekers. De Ford Lotus Cortina uit 1966 is de wagen die je deze maand gratis krijgt en kunt besturen op Storm Island. Deze klassieker heeft een paardekracht van 115 en een behoorlijke optrek snelheid.

img_ForzaHorizon2_CarPack

De Forza Horizon 2 – Top Gear Car Pack is los voor €5,- verkrijgbaar. Ben je in het bezit van een Season Pass dan kan je de DLC vanaf vandaag downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.