Monkey King Escape is vanaf vandaag is Nederland beschikbaar. Deze app is ontzettend populair in China en dankzij Ubisoft kunnen wij ook genieten van deze game. De game is gebaseerd op de beroemde Chinese legende van de Apenkoning. Een klein team van 20 ontwikkelaars hebben bij Ubisoft Chengdu deze app ontwikkeld exclusief voor de Chinese markt. Na de release in augustus vorig jaar is de game twee miljoen keer gedownload. Vanaf vandaag kan heel Benelux gratis genieten van deze uitdagende ‘endless runner’. De app is voor iOS- en Android-apparaten.

img_monkey_king1

In Monkey King Escape kom je terecht in een unieke wereld vol met traditionele Chinese kunst uit de tijd van de Apenkoning. Je rent, vliegt en springt door verschillende omgevingen en verzamelt zoveel mogelijk munten. Hoelang kijk jij het volhouden in deze zenuwslopende game?

De app is volledig gratis te downloaden voor iOS en Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.