De releasedatum van de complete horror-adventure game, Decay – The Mare is vandaag door Daedalic Entertainment en partner Shining Gate Software bekend gemaakt.

Decay – The Mare is een horror-adventure game van drie episodes. De eerste twee episodes zijn al verkrijgbaar en met nu de derde episode is de reeks compleet. De game zal wereldwijd op 13  februari beschikbaar zijn voor de PC en Mac.

In Decay – The Mare speel je als Sam, een verslaafde die in een instituut beland genaamd “Reaching Dreams”. Hij hoopt dat hij hier een einde kan maken aan zijn drugs probleem en met een schone lei kan beginnen. Helaas gaat er in zijn eerste nacht iets verkeerd en komt hij vast te zitten in een eindeloze nachtmerrie. Binnen deze game kan je een 3D psychologische horror avontuur vinden die een eerbetoon is aan de Resident Evil en Silent Hill games is. Maar ook gelijkenissen vertoond met horror adventure games zoals Phantasmagoria, The 11th Hour en Gabriel Knight. Durf jij het aan om deze game vrijdag de 13e te gaan kopen en spelen?!

img_decay_the_mare_01

img_decay_the_mare_02

img_decay_the_mare_03

img_decay_the_mare_04

img_decay_the_mare_05

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.