Sony kondigde vandaag aan een samenwerking te zijn gestart met de streaming dienst van Spotify. Inmiddels kon je op elk platform en van elk merk gebruik maken van een aparte muziekdienst maar de meeste mensen bleven bij hun vertrouwde Spotify. Sony sloot daarom een deal en gaat zijn oude platform Music Unlimited veranderen in PlayStation Music. Vanaf je PlayStation 3, PlayStation 4 en met je Xperia telefoon kun je straks eenvoudig je Spotify account linken. Zo kun je tijdens het spelen van een spel je favoriete muziek blijven luisteren. Op 29 maart gaat eerst Playstation Unlimited er mee stoppen maar binnenkort laten ze meer weten over PlayStation Music. Als je een abonnement hebt lopen op de oude service ontvang je vanaf 28 februari een gratis maand.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.