Kumbaya my lord, kumbaya zingen mijn Sims rond het kampvuur dankzij De Sims 4: In de Natuur game pack! Lees hier wat mijn Sims nog meer ontdekken in deze Sims aanvulling.

Het is geen uitbreiding maar een ‘Game Pack’, de nieuwe De Sims 4: In de Natuur titel. Het verschil tussen een ‘Game Pack’ en een uitbreiding is niet heel erg groot behalve dan de naam. De Sims 4: In de Natuur brengt ons een nieuwe wereld die we kunnen bezoeken, nieuwe materialen, nieuwe vaardigheden en handelingen. Dus het lijkt verdacht veel op een uitbreiding zoals we ze kennen van de eerdere Sims series. Het grote verschil is wellicht dat je niet direct kan wonen in de nieuwe wereld maar goed we zullen het voortaan dus ‘Game Pack’ noemen en gretig kruip ik de nieuwe wereld in en maak ik voor de gelegenheid twee nieuwe Sims aan, David en Lisa de Kabouter.

img_deSims4_InDeNatuur_04

Nieuwe outfits:
David en Lisa zijn twee wat gezette Sims met een vrolijk gezicht en een grote voorliefde voor alles wat de natuur hen te bieden heeft! Uiteraard hoort daar een gepaste outfit bij en dankzij de nieuwe uitbreiding zijn deze ook zo te vinden. Wanneer je de natuur in duikt om beestjes, plantjes en schatten te verzamelen helpt het enorm wanneer je volledig opgaat in de natuur. Dus laat die prachtige rode jurk maar thuis en kies voor natuurlijke kleuren zoals een handige kaki afritsbroek en een bodywarmer voor wanneer het niet koud maar ook niet warm is. Nu kun je uiteraard au naturel je haren lekker los laten, je hebt ook een paar mooie nieuwe kapsels. Je kan zo ook heerlijke scoutingvlechtjes kiezen met een padvindershoed erbovenop. Ook de mannelijke Sims hebben wat extra kapsels en hoedjes om uit te kiezen. Wil je het helemaal professioneel aanpakken en een zijn met de natuur, dan ga je uiteraard voor het Beren kostuum!

img_deSims4_InDeNatuur_03

img_deSims4_InDeNatuur_07

Cabin in the woods:
Je hebt dus een nieuwe wereld, Granite Falls, waar je heerlijk kan gaan kamperen, een hutje of een luxe cabin voor meerdere personen kan huren. Wanneer je besluit te gaan kamperen of toch iets luxer een hutje te huren, kan je alvast wat spullen in je inventaris gooien zoals een tent of fijne stoel die je dan vanuit je inventaris kan plaatsen. Hierin heb je wel een minpuntje en dat is dat de kavel waarop je vakantie viert niet kan bewerken! Het grappige is dat wanneer je vervolgens naar een andere kavel reist je die kavel wel kan bewerken. Dit is natuurlijk niet echt handig want zo kon ik mijn speeltafel niet gebruiken tijdens mijn kampeer tripje omdat ik de stoelen niet netjes kon aanschuiven. Je kan het terrein wel vooraf bewerken zodat je kampeerplek of hut eruit ziet zoals jij het wilt. Mocht je in alle haast om op vakantie te gaan, je spullen zijn vergeten dan kan je dit alsnog kopen in het park bij de Rangerpost. Naast kampeerspullen kopen kan je bij de Rangerpost ook een woudtocht regelen, kampeerinformatie lezen, naar toiletten gebracht worden of terug naar je accommodatie.

img_deSims4_InDeNatuur_05

Overal beestjes:
Wanneer ik aan kamperen denk zie ik ook meteen beestjes die overal in en op kruipen voor me. Bij de Sims 4: In de Natuur is dit niet anders, overal vliegen en kruipen er beestjes rond. Wanneer je hierdoor niet al gillend rond roept – Ieuw Ieuw Ieuw – heb je uiteraard nog de heerlijk prikkelende plant die je maar al te graag jeuk geeft. Mijn Sims David en Lisa zijn gelukkig enorme natuurliefhebbers en halen bij dit soort ongemakjes hun schouders op en creëren met hun nieuwe kruidenvaardigheden zo een middeltje op de bbq om dit alles te verzachten. Terwijl David zijn vis vaardigheid flink aan het opschroeven is binnen Granite Falls, vindt Lisa haar rust door in de bossen van Granite Falls op zoek te gaan naar insecten en planten. Als je tijdens zo’n wandeltocht een mysterieuze grot vindt is het logisch dat je een kijkje gaat nemen. Wanneer je de juiste keuzes maakt en het worstelen met een beer overleefd kan het zomaar zijn dat je het Duistere woud ontdekt en bevriend kan raken met een kluizenaar. Naast kruiden, bloemen, vruchten, paddenstoelen, insecten, mineralen, fossielen en stenen kan je ook schatkaarten en tijdcapsules vinden. Met deze schatkaarten en tijdcapsules kan je leuke unieke beeldjes vinden en verzamelen voor in je huis.

img_deSims4_InDeNatuur_02

img_deSims4_InDeNatuur_06

Conclusie:
De Game Pack, De Sims 4: In de Natuur, voegt ontzettend leuke nieuwe content toe. Je kan gewoon even lekker op vakantie gaan. Zijn je vakantiedagen op? Dan haal je gewoon het kampeergevoel naar huis. Plaats een leuke kampvuur in je achtertuin of het hoefijzerspel en versier je huis met leuke nieuwe houten meubels. Ik ga weer verder ontdekken en spelen want het kruidenvrouwtje in mij wil alle kruidenmiddeltjes gemaakt hebben binnen De Sims 4: In de Natuur.

img_deSims4_InDeNatuur_01

Sam’s Score:

Gameplay: 7,5/10
Fun: 8,5/10
Levensduur: 9/10
Graphics: 8,5/10
Originaliteit: 7,5/10

Totaalscore volgens reviewer: 8,2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.