Daedalic Entertainment’s adventure game Silence zal ook op PlayStation 4 uitgebracht worden.

Enige tijd geleden kondigde Daedalic Entertainment hun eerste multi-platform game, Silence aan. Eerder werd bevestigd dat de game ook op Xbox One uitgebracht zou worden en vandaag werd bevestigd dat de game ook naar de PlayStation 4 komt.

img_silence05

 

img_silence04

“We now also have Sony’s approval and we’re looking forward to make Silence available to Playstation4-players”, aldus Steffen Boos, Daedalic Entertainment’s studio manager. “This makes Silence a fully fledged multi-platform project; for the first time, we can release a game for the high end current-gen consoles which is an important cornerstone for the company. We strongly believe that narrative-driven games like ours will be well received among console players.”

img_silence03

 

img_silence06

De game Silence gaat over Noah een jongen die op zoek is naar zijn kleine zusje Renie in een turbulente oorlog. Het lukt hem om zijn zusje te vinden en te volgen waardoor hij uiteindelijk alleen in Silence beland, een wereld die hij ooit bezocht als Sadwick the clown. Het lijkt alsof er geen weg terug is en dat hij vast zit in een door oorlog vernietigde Silence. Samen met zijn zusje sluit hij zich aan bij een rebels groep die geleid word door een vastberaden meisje genaamd Kyra. Ze zijn het laatste stukje verzet tegen de verschrikkelijke en mysterieuze wezens genaamd seekers in de wereld van Silence. Samen met Noah moet jij een weg terug vinden naar huis en de gevaarlijke wereld van Silence achter je laten.

img_silence02

img_silence01

De game daagt je op verschillende manieren uit en zal eind 2015 uitgebracht worden op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.