EA en Visceral Games kondigen de nieuwe Battlefield Hardline aan. Steven Papoutsis, algemeen directeur van Visceral Games en executive producer, hecht veel waarde aan de feedback die hij heeft gekregen van de vorige Battlefield. Vanuit daar is hij gekomen met de nieuwe Battlefield Hardline, wat je terug ziet in alle nieuwe innovaties zoals het verhaal, de snelheid en de strategie.

Battlefield Hardline is de snelste Battlefield ooit, in een mooie fantasie wereld met agenten en criminelen. Als je aan de goede kant van de wet staat, kun je in de huid kruipen van een operator, mechanic, enforcer of professional, allemaal met hun eigen unieke uitrusting en speciale vaardigheden. Ook zijn er dertig nieuwe gadgets en wapens waaronder hele zware wapens met een BIG BOOM!

Er zijn ook veel nieuwe voertuigen die je mag gaan besturen, zoals goed wendbare helikopters, moerasboten, motoren en muscle cars. Ook kan je in deze nieuwe Hardline bezig gaan met de next level hacker mode, met bijvoorbeeld beveiligingscamera’s om te kijken waar je vijand zich bevind en waar je moet aanvallen of juist verdedigen. In drie mappen; Downtown, Dust Bowl en Bank Job die zich afspelen van Florida Keys door naar de Everglades en naar het harde straatleven in LA.

Wat ik tot nu toe heb gezien van de nieuwe beta, vind ik er persoonlijk erg goed uit zien. De graphics zien er erg goed uit en het is allemaal wat meer realistisch gemaakt, zoals het autorijden en het zicht in de helikopters ziet er erg goed uit. Ook kun je verder uit de auto kan hangen om op je tegenstander te schieten en glijden van de kabelbaan om sneller naar de locatie te gaan. Het ziet er allemaal erg goed uit en ik kan ook niet wachten tot ik het mag spelen! Waar ik wel bang voor ben is dat het straks wel erg veel lijkt op een kruising tussen Watch Dogs en GTA. Hopelijk bewijzen ze het tegendeel. Op 19 maart kunnen we zelf allemaal gaan kijken hoe goed deze game daadwerkelijk is. Wat vind jij van de nieuwe beta van Battlefield Harldine? Oordeel zelf:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.