Met Battlefield 1 gaan we terug naar de Eerste wereldoorlog. We gaan dus weer een echt oorlogsveld op, hoera!

We zien Zeppelins in de lucht en oude gevechtsvliegtuigen, iets waar ik wel van hou. Een van de leuke dingen binnen Battlefield is namelijk het vliegen in mijn ogen. Na de persconferentie mogen we als eerst gameplay zien van Battlefield 1. Zac Efron en Jamie Foxx voeren de twee teams aan.

Ook hier is Frostbite engine gebruikt om Battlefield 1 nog grootser te maken. Er zal dynamisch weer te vinden zijn die kan veranderen. Je moet hierdoor dus snel kunnen aanpassen op het weer dat er is. De trailer ziet er veelbelovend uit en ik krijg weer zin om aan de slag te gaan met Battlefield. Niet omdat ik zo goed ben in shooters maar omdat ik met deze game wel een beetje het gevoel krijg niet helemaal nutteloos te zijn in een shooter. Ik wil heel graag in een van de gevechtsvliegtuigen instappen en hiermee het slagveld onveilig maken. En wat dacht je van de paarden!

Gaan jullie straks ook de live gameplay bekijken? Dit kan via deze link. Bekijk hieronder de onthullingstrailer van Battlefield 1. De wordt op 21 oktober 2016 wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, Origin voor de PC en de PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.