Voor het eerst krijgen we Kitana, de prachtige maar dodelijke Edenian prinses te zien in de Who’s Next? Mortal Kombat X Gameplay Trailer.

In de trailer zien we ook Kung Lao, de machtige martial artiest die vlijmscherpe trucjes uithaalt met zijn hoed. Fans zullen ook blij zijn met de ontdekking dat Goro nog in leven is. Gamers die Mortal Kombat X pre-orderen ontvangen Goro als speelbare strijder.

Mortal Kombat X verschijnt 14 april 2015 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC.

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.