Welkom bij Heathers Cosplay Guide! Iedere week zal ik mijn favoriete cosplayers voor jullie uitlichten! De meest originele, toffe en mooiste cosplay’s! Deze week: Paulina TJ Pen Crayton & familie.

Naam: Paulina TJ Pen Crayton en familie
Plaats: Amerika
Beroep:

Welkom bij de eerste Cosplay Guide van 2015! Ik had mijzelf vorige week nog even vrij gegeven, maar we gaan er weer hard tegenaan dit jaar!

We beginnen dit jaar met het motto: “A family that cosplays together, stays together“.  Ze hebben geen fancy pagina of website, ze hebben geen professionele foto’s, maar wat ze wel hebben is een berg aan creativiteit en een super leuke tijd! Paulina TJ Pen Crayton en haar familie gaan graag naar evenementen als SacAnime. Hun cosplay’s zijn altijd groep cosplays waarbij zowel papa en mama als de kids aan deelnemen. Hoewel de jongste soms liever slaapt dan poseert, levert dit hun veel bekijks op en zijn professionele cosplayers als Yaya Han lyrisch over hun inzet en creativiteit. Hieronder een selectie van hun cosplay’s.

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton 1

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton7

Resident Evil

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton 2

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton 4

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton6

Street Fighter

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton 3

DC Helden

img_cosplay_Paulina TJ Pen Crayton 5

Dragonball Z

Vanaf 3:44 te zien als Juri Han, Crimson Viper, Ryu, Chun-Li en Akuma

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.