Ga snel naar huis duik achter je console of PC om de nieuwe DLC Escape From Durgesh Prison van Far Cry 4 te gaan spelen. Het beloofd een uitdagende DLC te zijn dus vergeet ook niet de walktrough trailer te achter de hand te houden.

In Escape From Durgesh Prison zoeken Ajay en Hurk hun weg door de gevaarlijke wereld van Kyrat nadat ze in Yuma’s gevangenis zijn gemarteld en beroofd van hun wapens. Om te ontsnappen moeten ze een aantal uitdagingen voltooien die meester sadist Pagan Min voor hen heeft uitgestippelt. Dit is de enige manier om de wapens terug te vinden en hun uitrusting te upgraden voordat ze het uiteindelijke gevecht met Yuma’s troepen aangaan.

De nieuwe DLC, Escape From Durgesh Prison, is zowel solo als coöp te spelen en vergt het uiterste van je geleerde survival skills. Dit is een time trial waarin je geduld aardig op proef wordt gesteld, je moet jezelf zo snel mogelijk te zien bewapenen, sneuvel je dan moet je de missie opnieuw beginnen en alle kennis en skills van de vorige keer gebruiken om dit keer wel het ophaalpunt te bereiken. Dus zorg ervoor dat je de stressbal, boksbal en rustgevende wierook in de buurt hebt want dit gaat zeker wat vloekmomenten opleveren.

Heb je de Far Cry 4 Season Pass dan kan je Escape From Durgesh Prison meteen downloaden, heb je deze niet dan kan je de DLC ook los aanschaffen via de PlayStation Store, Xbox Market of Uplay. De DLC is beschikbaar op Xbox 360, Xbox One, en PC, een dagje later op 14 januari is de DLC ook beschikbaar op de PlayStation 3 en PlayStation 4.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.