Op 27 maart komt Borderlands: The Handsome Collection naar de PlayStation 4 en Xbox One. Vandaag meldt de uigever 2K dit in een persbericht. De Borderlands serie komt eindelijk naar de PlayStation 4 en Xbox One. Borderlands: The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel! In deze collectie zit ook nog eens alle downloadable content die voor beide titels zijn uitgebracht. De totale waarde van de content ligt op ongeveer 250 euro. De collectie kost echter 59,95 euro. Er is straks een mogelijkheid om je voortgang op de Xbox 360 en PlayStation 3 mee te nemen naar de PlayStation 4 en Xbox One. De overzetting kan alleen op de zelfde console. Voor het eerst in de franchise is het mogelijk om coöperatief met maximaal vier spelers tegelijk op één scherm te spelen. Voorheen kon dit maximaal met twee spelers tegelijk op één scherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.