Vele van ons kijken enorm uit naar The Witcher 3: Wild Hunt, helaas moeten we nog iets langer wachten de game is namelijk uitgesteld.

Dat The Witcher 3: Wild Hunt een enorme game gaat worden werd al duidelijk toen de eerste beelden naar buiten kwamen. CD Project RED wilt de spelers een unieke en onvergetelijke ervaring geven met de nieuwe The Witcher deel. Om de spelers niet teleur te stellen willen ze de game perfectioneren tot in de laatste detail. Bij de laatste tests ontdekten ze toch een aantal bugs die ze eruit gaan halen. Hiervoor willen ze voldoende tijd voor nemen en hebben ze ervoor gekozen om de releasedatum te verzetten naar 19 mei 2015.

We owe you an apology. We set the release date too hastily. It’s a hard lesson, one to take to heart for the future. We know what we want to do to make Wild Hunt one of the best RPGs you will ever play. And we continue to work hard to achieve just that. So, we apologize and ask for your trust.

Thank you for the all support you show us on a daily basis. We truly do appreciate it. It has fueled us in our passion since the start and will continue to do so.

The Board of CD PROJEKT SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.