Je leest het goed vanaf vandaag kan je dankzij Activision Publishing, Inc. en Torn Banner Studios de game Chivalry: Medieval Warfare op je Xbox 360 spelen.

De game werd via Steam al meer dan twee miljoen keer verkocht en geïnstalleerd op de PC. Chivalry: Medieval Warfare is vanaf vandaag ook digitaal verkrijgbaar voor de Xbox 360.

Chivalry: Medieval Warfare is een 12-player game waarbij je de strijd tegen elkaar aan gaat op het open slagveld. Dit kan je in verschillende modi doen, waaronder ‘Team Deathmatch’, Free-for-All’, ‘Capture the Flag’ en nog veel meer. Er is heel erg veel gekeken naar de klassieke gevechtstechnieken en deze zijn dan ook verwerkt binnen de combat mechanics. Binnen Chivalry: Medieval Warfare kan je uit vier klassen kiezen: Knight, Vanguard, Man-at-Arms en Archer. Je kunt kiezen uit een collectie van meer dan 60 authentieke wapens zoals slagzwaarden, knotsen, paalwapens en kruisbogen.

Bekijk hieronder de trailer en duik achter je Xbox 360 om een potje Chivalry: Medieval Warfare te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.