We hebben weer een mooie trailer om te bekijken, Batman: Arkham Knight – Ace Chemicals Infiltration Trailer – Pt2.

Het is de tweede gameplay video uit een serie van drie van Batman: Arkham Knight. In de trailer kan je de nieuwe Batmobiel bewonderen in Battle Mode. De Batmobiel is bewapend en klaar om Batman te helpen als hij het oopneemt tegen de legers en zwaar gepantserde drone tanks van de Arkham Knight. Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en kijk al uit naar de derde trailer.

De op de DC Comics Batman gebaseerde Batman: Arkham Knight zal vanaf februari exclusief naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komen. Wanneer je de game pre-ordered krijg je een extra speelmodus als Harley Quinn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.