Nexon Europe kondigt een gloednieuw karakter aan voor de side-scrolling MMORPG voor de PC, MapleStory.

Tijdens het legendarische eindgevecht tegen de Black Mage, vochten 6 dappere helden om Maple World te beschermen. Van deze 6, bracht één held de ultieme opoffering om de Black Mage voor altijd weg te verzegelen – hij werd vervloekt en uit het leven verbannen. Jaren later werd de Forgotten Hero herboren in Vulpes, waar hij werd geholpen door Moonbeam – een jonge vrouw uit Pointy-Ear Fox Village.

The Forgotten Hero is voorzien van Pirate uitrusting en Knuckle wapens en is met zijn hoge Strength en HP een geduchte tegenstander op het slagveld. Met aanvallen zoals ‘Fox Trot’ kan hij in een handomdraai naar vijanden teleporteren, en met ‘Flash Fists’ kan hij snel hoge schade toedienen aan de volgelingen van de Black Mage.

img_MapleStory1

Anett Jaschke, Community Manager:

“Hoewel zijn naam in de tijd verloren is gegaan, heeft The Forgotten Hero eindelijk zijn terugkeer gemaakt. MapleStory fans zullen er veel plezier aan beleven om het verleden van dit mysterieuze nieuwe karakter te ontdekken.”

Nexon Europe maakt ook een aantal tijdsgebonden evenementen bekend die plaats zullen vinden gedurende het feestseizoen. Vanaf 3 december kunnen Maplers deel nemen in het Sinterklaas evenement. Door Sinterklaas te helpen met het verzamelen van kleurrijke cadeaus ontvangen zij lekkere chocolade letter voorwerpen. Elke kleur cadeau geeft een andere chocolade letters, waarmee spelers diverse voordelen kunnen vrijspelen.

Op 11 december begint het kerstevenement. Tijdens dit evenement droppen monsters kerstsokken, die gevuld kunnen worden met uitrustingen en voorwerpen. Binnen 30 minuten zal de sok gevuld zijn met verschillende kerstbeloningen.

Feestevenementen programma:

Sinterklaas Evenement: 3 december – 16 december

Mini Game Station: 3 december – 31 december
U&I Festival: 3 december – 31 december
Hot Time: 7 december
Kerstevenement: 11 december – 31 december
Premium Dungeon: 17 december – 31 december
Forgotten Hero Level Up Evenement: 17 december – 20 januari
Nieuwjaarsevenement: 31 december – 20 januari

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.