Op 27 januari 2015 verschijnt Grim Fandango Remastered op de PlayStation 4, PS Vita en de PC. Het nieuws over deze klassieker uit 1999 werd enthousiast ontvangen op Twitter.

Grim Fandango is de laatste game die Tim Schafer maakte bij LucasArts voordat hij naar Double Fine overstapte waarmee hij inmiddels veel succes heeft. Hier kun je een videodagboek zien over de productie van deze geremasterede Grim Fandango:

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.