Fat Princess Adventures is een nieuw deel in de Fat Princess-serie, die ditmaal niet op de handheld maar op de console verschijnt. Het kan met vier spelers worden geco-opt in verschillende klasses.

De klasses zijn magiër, boogschutter, zwaardvechter en hamervechter. Met zijn vieren wandelen ze langs kastelen en schakelen ze vijanden uit om Fat Princess te helpen. Hieronder zie je hoe dat er ongeveer uitziet:

 

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.