Heb je nu al weer zin in een nieuw avontuur in LEGO Batman 3: Beyond Gotham? Koop dan snel de DLC Season Pass zodat je begin 2015 al kan genieten van de eerste DLC.

De eerste DLC voor LEGO Batman 3: Beyong Gotham is The Squad DLC. In deze add-on content pack word er een nieuwe groep speelbare LEGO DC Comics personages geïntroduceerd, extra voertuigen, achievements en een nieuwe story experience in het LEGO Batman 3: Beyond Gotham universum.

In The Squad heeft een mysterieus figuur zich geinfiltreerd in de Belle Reve gevangenis. Het is aan spelers om zich als Deadshot, Deathstroke, Harley Quinn, Captain Boomerang en andere leden van The Squad een weg door de gevangenis te slaan om deze infiltrant te vinden voordat de geheimen van Amanda Waller’s en The Squad’s ontdekt wordt.

De DLC Season Pass is verkrijgbaar voor slechts €14,99 hiermee krijg je toegang tot de add-on packs, waaronder The Squad, Man of Steel, Dark Knight, Batman 75th, Arrow en Bizarro World. Elke Season Pack kan ook los gekocht worden en kost dan €2,99. De DLC’s zijn verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham is verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.