David Jaffe, de man achter God of War, heeft tijdens PlayStation Experience aangekondigd dat zijn game Drawn to Death zal heten.

Het is de eerste game van zijn net opgerichte studio The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency en het is een arena shooter die exclusief op PlayStation 4 moet verschijnen. De stijl is krasserig en notitieboek-achtig, met redelijk wat absurdisme hier en daar. Maar, de game is nog in een pre-Alpha stadium, dus er kan nog vanalles aan veranderen.

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.