Kinderen kramen vaak de meest waanzinnige dingen uit, maar dat maakt ze soms ook erg grappig. Tijdens de 2e editie van Skylanders Kids Run op 19 oktober in Amsterdam werd een aantal kinderen een paar moeilijke vragen gesteld.

A la “achterwerk in de kast” kregen de kinderen in een poppenkast onder andere vragen als: ‘Als je voor één dag een superheld zou kunnen zijn, wat zou je dan doen?’, ‘Als je voor één dag een slechterik mocht zijn, wat zou je dán doen?’ en ‘Wat zou je doen als je heeeel sterk zou zijn?’. De antwoorden van de kinderen variëren van ‘ik vind het alleen maar leuk om lief te zijn’ tot ‘het optillen van auto’s’ en ‘heerser worden van het universum’.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.