De releasedatum voor de rpg/strategie game Blackguards 2 is door Daedalic Entertainment bekend gemaakt, start jij het nieuwe jaar met deze game?

Aan de slag gaan met nieuwe uitdagende en gedetailleerde strategische RPG gevechten dat kan met Blackguards 2 op de PC of je Mac. De game zal vanaf 20 januari verkrijgbaar zijn via o.a. Steam. Tijdens de ontwikkeling van Blackguards 2 hebben de ontwikkelaars goed geluisterd naar de feedback van gamers en pers op de eerste Blackguards game. Daardoor zijn er nieuwe functies toegevoegd, unieke vijanden en verbeterde gameplay. Bekijk hieronder de New Features trailer van Blackguards 2 en zet 20 januari alvast in je agenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.