Helaas verliep de release van Assassin’s Creed Unity niet helemaal vlekkeloos. Ubisoft compenseert daarom de gedupeerde Assassins Creed Unity spelers met een gratis DLC.

Spelers ontdekten verschillende technische problemen, waardoor de game niet in zijn volledigheid kon worden ervaren. Signalen die door Ubisoft en de teams van ontwikkelaars direct en serieus werden opgepakt.Inmiddels zijn er twee patches uitgebracht die een groot deel van de problemen hebben verholpen en wordt er vanaf vandaag een derde patch uitgerold. Hoewel er hard wordt gewerkt om de kwaliteit van de game zo snel mogelijk te optimaliseren, vindt Ubisoft dat een extra gebaar op zijn plaats is.

Yannis Mallat, CEO Ubisoft Montreal & Toronto:

“Namens Ubisoft en het complete team van Assassin’s Creed wil ik hier mijn oprechte excuses voor aanbieden. Deze problemen kwamen jullie spelplezier niet ten goede en verhinderden velen van jullie om de game optimaal te kunnen ervaren.”


Voor alle Assassin’s Creed Unity-eigenaren:

Om die excuses kracht bij te zetten biedt Ubisoft iedereen die Assassin’s Creed Unity heeft gekocht gratis de Dead Kings DLC aan. Dit is een downloadbare uitbreiding voor de game, waarin hoofdrolspeler Arno Dorian na zijn avonturen in Parijs nieuwe uitdagingen aangaat in het roerige Saint Denis.

Voor alle Assassin’s Creed Unity Season Pass-eigenaren:

Spelers die een Season Pass of Gold Edition hebben aangeschaft hadden al recht op deze DLC. Hen wordt daarom de mogelijkheid geboden om één gratis game uit te kiezen, waarbij er gekozen kan worden uit zes nieuwe titels van Ubisoft:

· The Crew
· Far Cry 4
· Watch Dogs
· Assassin’s Creed Black Flag
· Rayman Legends
· Just Dance 2015 (alleen voor PS4 en Xbox One)

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.