Zoals we al een tijdje hopen sinds we de remixes op Wii U hebben gespeeld, komt Ultimate NES Remix naar de 3DS. Sneller dan je denkt, want hij is op dit moment al te downloaden in de 3DS eShop! Voor de mensen die deze franchise nog niet kennen: het is een heel grappig concept waarbij je korte stukjes speelt van oude klassiekers. Er worden online leaderboards aan toegevoegd zodat je het tegen je vrienden kan opnemen om de beste score, wat de game mogelijk nog leuker maakt dan hij al is..

IMG_SonicBoom_2

 

7 november verschijnt Ultimate NES Remix 3DS in een retailversie, maar hij is dus sinds de uitzending van Nintendo Direct (nu dus) te downloaden in de eShop. Van Sonic Boom Shattered Crystal zal een demo in de eShop beschikbaar komen, nog voordat het spel op 21 november op Nintendo 3DS verschijnt. Zijn grote broer op Wii U, Sonic Boom Rise of Lyric, verschijnt ook op 21 november.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.