Een verse Nintendo Direct! Heb je hem al gezien? Female-Gamers somt alles wat ter sprake kwam voor je op. Te beginnen met: The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D…

Het begin van deze Nintendo-direct was ontzettend raar. Met een grote maan met tanden, Link, koeien die worden meegenomen in de lucht.. Maar dan doemen grote letters op: The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D. We wisten al dat deze remake naar 3DS zou komen, maar de trailer en de verdere beelden die voorbij komen terwijl Nintendo-baas Satoru Iwata z’n praatje houdt, weten pas echt indruk te maken.

IMG_MajorasMask_1

In de lente 2015 komt deze Majora’s Mask remake naar Nintendo 3DS en dat is niet alles. Satoru Shibata, Nintendo Europa-chef, neemt het woord. Hij laat nog meer zien van Majora’s Mask 3D, met name een Special Edition van de game die uitkomt in Europa. We waren even aan het spacen omdat we hoopten dat het speldje dat werd getoond misschien in de sterrencatalogus terecht zou komen, maar deze mooie speld plus andere goodies zoals een vlag, komen in een special edition van de game te zitten. Niet eentje met een 3DS erbij, maar een echte game-special edition en dat is best wel weer eens fijn.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.