Wat is een Nintendo Direct zonder Pokemon? Ditmaal kwam de enorme verzamel-en-vechtgame niet heel lang aan de orde, maar dat komt omdat Pokemon Omega Ruby en Pokemon Alpha Sapphire ook alweer op 28 november verschijnen. Ze komen uit op dezelfde datum als de speciale Nintendo 2DS-bundels.

Er was ook nieuws over een andere Pokemon-game, namelijk het al gereleasete Pokemon X en Pokemon Y. De pokemon Diancie komt nu naar die games toe en als je hem hebt, dan kun je hem meenemen naar Ruby en Sapphire. Hij kan bovendien een mega-evolutie krijgen als hij op het juiste moment op de juiste plaats is, maar dat heb je uiteraard zelf in de hand.

img_Nintendo2DS_Pokemon_Ruby

Wat er echter ook op 28 november verschijnt, samen met de Pokemonsters, is PersonaQ: Shadow of the Labyrinth. In deze game, die in Japan razend populair is, moet je keihard dungeon crawlen en zorgen dat je de juiste persona’s weet uit te zoeken voor je gevechten. De makers van Etrian Odyssey en Persona hebben voor deze game samengewerkt, waardoor het een soort best of both worlds moet gaan worden.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.