Onze In-Didi kan haar lol op, want er komt genoeg onafhankelijks naar de Wii U dit winterseizoen. Yacht Club Games heeft er zelfs voor gezorgd dat Shovel Knight vandaag al verkrijgbaar is in de eShop. Plus, er zijn speciale kortingsacties en een gratis 3DS-thema.

game_Swords_and_Soldiers

Andere games die voorbij kwamen in de indie winter highlights, en dus nog uit moeten komen, zijn: Affordable Space Adventures, Azure Striker Gunvolt, Beatbuddy Tales of the Guardians, The Fall, Forma.8, Gunman Clive 2, Lone Survivor, Nihilumbra, Proun+, Rive, Shantae and the Pirates Curse, Shovel Knight, Steamworld Heist, Stealth Inc 2, The Swapper, Swords & Soldiers 2, Trine Enchanted Edition, Thomas was alone en Woah Dave!

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.