Insomniac Games en Microsoft hebben nieuwe toepassingen binnen de Xbox One exclusive game Sunset Overdrive aangekondigd.

Zo is het straks mogelijk om in Sunset Overdrive om de week te stemmen op nieuwe outfits en game-changes via een nieuwe online Player Voting toepassing. Hierdoor help jij mee beslissen over nieuwe content updates. De eerste keuze die je in de Player Vote moet maken is tussen Buck National en Floyd. De komende twee weken kun je stemmen in Sunset TV. De outfit van het winnende karakter zal gratis aan spelers worden gegeven en het karakter zal een grote rol spelen in de tweede story-based add-on content die in 2015 uitkomt.

De geroemde wapen Propain Launcher zal tot 1 december vaker gedropt worden in Chaos Squad.

Om nog even wat meer wapens te krijgen is de eerste downloadable Wapen Pack aangekondigd met daarin:

  • Plague Bomb – Met dit wapen vergiftig je gelijk je vijanden in de buurt. Vijanden zullen door de Plague Bomb gaan overgeven en exploderen.
  • Rager – Veroorzaakt een vlaag van verwarring, die ervoor zorgt dat vijanden elkaar gaan aanvallen. En ze exploderen ook.
  • Shield Buddy – Activeert een schild waar jij en je vrienden achter kunnen schuilen.
  • Multi-Lock Rocket Launcher – Vuurt meerdere raketten tegelijk af.

Heb je de Season Pass van Sunset Overdrive dan zit het wapen pack daarbij, gelukkig kan je de wapen pack ook los verkrijgen.

Wil je ook graag in de auto luisteren naar de muziek van Sunset Overdrive dat kan vanaf nu met de Best of Sunset Overdrive Music soundtrack. Deze is beschikbaar op verschillende muziekplatformen en bevat 18 tracks van bands als Boats!, Dan Sartain, Bass Drum of Death, Meat Market, Cheap Time en Brenna Red.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.