Wat horen wij Nederlanders graag? Het woord “gratis”! Dat heeft Club Nintendo goed begrepen en dus kun je als Europese Super Smash Bros. fan een gratis soundtrack en Mextwo download krijgen!

Wanneer je in Europa zowel Super Smash Bros. for Nintendo 3DS als Super Smash Bros. for Wii U registreert bij Club Nintendo vóór 23:59 op 20 januari 2015, kun je twee speciale beloningen claimen: de exclusieve dubbel-cd Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection, en de extra vechter Mewtwo als gratis download!

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U: Premium Sound Selection: Deze dubbel-cd bevat maar liefst 72 nummers uit de versies voor Nintendo 3DS en Wii U en is enkel verkrijgbaar via deze actie voor deelnemers die beide spellen registreren vóór 23:59 op 20 januari 2015. Deelnemers die hiervoor in aanmerking komen, dienen hun beloning te claimen op de Club Nintendo-website tussen 10:00 op 28 november 2014 en uiterlijk 23:59 op 27 januari 2015. De verzending van de cd’s begint in het eerste kwartaal van 2015.

img_SuperSmashBros_soundtrack

Aanvullend Mewtwo-personage: Deelnemers aan de actie die beide spellen registreren vóór 23:59 op 31 maart 2015 kunnen het aanbod aan speelbare personages uitbreiden met een gratis download van de krachtige Mewtwo door het claimen van twee gratis downloadcodes – één voor de Wii U en één voor de Nintendo 3DS.

img_SuperSmashBros_MewTwo

Deelnemers die hiervoor in aanmerking komen dienen hun beloning te claimen op de Club Nintendo-website tussen 10:00 op 28 november 2014 en uiterlijk 23:59 op 7 april 2015. De gratis downloadcodes voor Mewtwo worden gedistribueerd in de lente van 2015. Dit personage komt in de toekomst beschikbaar als betaalde aanvullende content. De downloadcodes moeten binnen een maand na ontvangst verzilverd worden. Alle info vind je hier.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.